Натпревар на денот: ЈС Кабиле vs Хусеин Деј

вторник,13/11 2018 е празник во Алжир.ЈС Кабиле и Хусеин Деј во борба за трите бода.

Тимот на ЈС Кабиле, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар е следна:

Dafabet: 1.71
PinnacleSports: 3.43
Marathonbet: 8.30

Само неколку голови се очекуваат во дуелот помеѓу ЈС Кабиле и Хусеин Деј.
[% BOOK_TS_OVER%] нуди коефициент [% ODDS_TS_OVER%] за 3 или повеќе голови во натпреварот, додека [% BOOK_TS_UNDER%] нуди 1.50 само 0,1 и 2 гола.

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на Хусеин Деј, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на ЈС Кабиле и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
Dafabet: 1.97 за ЈС Кабиле
Marathonbet: 1.93 за Хусеин Деј

Коефициенти за натпреварот помеѓу ЈС Кабиле и Хусеин Деј тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk