Спореди ги коефициентите за Васко де Гама vs Атлетико ПР

Во рамките на Серија А,среда во 21:30 часот ќе играат Васко де Гама и Атлетико ПР

Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Васко де Гама и Атлетико ПР акцентот за фаворит го ставаат на Васко де Гама. Во понудата кои тие ни ја претставуваат најголемиот коефициент во вредност од 2.94 ни го нуди PinnacleSports. Доколку сакате да „заработите“ на реми тогаш изиграјте во PinnacleSports со коефициент од 3.11. За сите кои веруваат во победа на Атлетико ПР ви го нудиме најголемиот коефициент во вредност од 2.95 кој може да го најдете во Fonbet.

За натпреварот помеѓу Васко де Гама и Атлетико ПР кој ќе се одигра среда на 14/11 2018 во 21:30, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.61
Betfair SB – 2.55

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Васко де Гама да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Marathonbet нуди коефициент 2.04.
За Атлетико ПР да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Fonbet нуди коефициенти 2.02.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Коефициенти за натпреварот помеѓу Васко де Гама и Атлетико ПР тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk