No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Партизани Тирана vs Карабах

Во рамките на УЕФА Лига на Шампиони,среда во 15:30 часот ќе играат Партизани Тирана и Карабах Немаме дилема за натпреварот помеѓу Партизани Тирана и Карабах. Со оглед на тоа што оваа сезона Карабах игра многу […]