No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Пењарол vs Стронгест

Во рамките на Копа Либертадорес,четврток во 22:15 часот ќе играат Пењарол и Стронгест Квалитетот на тимот и домашниот терен, Пењарол го прават фаворит во однос на Стронгест. Тој во дуел влегува со шанса вредна 82.1% […]