No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Понте Прета vs КС Алагоано

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу Понте Прета и КС Алагоано За дуелот помеѓу Понте Прета и КС Алагоано, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Понте Прета. Имајќи во предвид […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Понте Прета vs Сантос

Денес четврток во 20:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Понте Прета и Сантос Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Понте Прета и Сантос акцентот за фаворит го ставаат на […]