No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сантос vs Реал Гаркиласо

четврток,24/5 2018 е празник во Меѓународен.Сантос и Реал Гаркиласо во борба за трите бода. Што се однесува до натпреварот помеѓу Сантос и Реал Гаркиласо, букмејкерите го фаворизираат тимот на Сантос. Тоа е така поради што […]