Натпревар на денот: Сантос vs Реал Гаркиласо

четврток,24/5 2018 е празник во Меѓународен.Сантос и Реал Гаркиласо во борба за трите бода.

Што се однесува до натпреварот помеѓу Сантос и Реал Гаркиласо, букмејкерите го фаворизираат тимот на Сантос. Тоа е така поради што во својот тим поседуваат далеку поквалитетни играчи за разлика од тимот на Реал Гаркиласо. Ние ги издвоивме најголемите коефициенти за конечниот исход на овој натпревар. За победа на Сантос, изиграјте на Tipico и Dafabet со коефициент од 1.15. Доколку сакате да заработите на нерешено, вашиот влог ставете го на [%BOOK_1X2_Х%], бидејќи таму е најголем коефициентот и има вредност од [%ODDS_1X2_Х%]. За победа на гостинот коефициентот е 24.00 на 1xbet.

На натпреварот помеѓу Сантос и Реал Гаркиласо се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на 1xbet бидејќи коефициентот само таму има вредност 2.90. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
Sportingbet и bwin со коефициент од 1.48 .

Коефициенти за натпреварот помеѓу Сантос и Реал Гаркиласо тука!

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!