No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сантос vs Минеиро

недела,9/6 2019 е празник во Бразил.Сантос и Минеиро во борба за трите бода. Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Сантос и Минеиро би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сантос vs Минеиро

Денес четврток во 23:00 дерби натпреварот во Куп на Бразил помеѓу Сантос и Минеиро Денешниот натпревар во Куп на Бразил помеѓу Сантос и Минеиро би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Фламенго vs Сантос

Во рамките на Серија А,четврток во 19:00 часот ќе играат Фламенго и Сантос Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Фламенго и Сантос, букмејкерите сметаат дека Фламенго е фаворит само поради тоа […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сантос vs Реал Гаркиласо

четврток,24/5 2018 е празник во Меѓународен.Сантос и Реал Гаркиласо во борба за трите бода. Што се однесува до натпреварот помеѓу Сантос и Реал Гаркиласо, букмејкерите го фаворизираат тимот на Сантос. Тоа е така поради што […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Понте Прета vs Сантос

Денес четврток во 20:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Понте Прета и Сантос Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Понте Прета и Сантос акцентот за фаворит го ставаат на […]