No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Реал Клуб Селта де Виго vs Реал Бетис Баломпие

Во рамките на Ла Лига,понеделник во 20:00 часот ќе играат Реал Клуб Селта де Виго и Реал Бетис Баломпие Тимот на Реал Клуб Селта де Виго, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ФК Барселона vs Реал Клуб Селта де Виго

четврток,11/1 2018 е празник во Шпанија.ФК Барселона и Реал Клуб Селта де Виго во борба за трите бода. Во рамките на Куп на Кралот,четврток на 11/1 2018 во 20:30 се сретнуваат тимовите на ФК Барселона […]