No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Рен vs Реал Бетис

Денес четврток во 17:55 дерби натпреварот во УЕФА Европа Лига помеѓу Рен и Реал Бетис Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Рен и Реал Бетис акцентот за фаворит го ставаат […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Астана vs Рен

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 14:50 часот ќе играат Астана и Рен Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Астана и Рен акцентот за фаворит го ставаат на Астана. […]