No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Колон де Санта Фе vs Сан Лоренцо де Алмагро

Во рамките на Примера Дивизија,сабота во 23:00 часот ќе играат Колон де Санта Фе и Сан Лоренцо де Алмагро Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Колон де Санта Фе и […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сан Лоренцо де Алмагро vs Атлетико Тукуман

недела,18/11 2018 е празник во Аргентина.Сан Лоренцо де Алмагро и Атлетико Тукуман во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Сан Лоренцо де Алмагро и Атлетико Тукуман […]