Спореди ги коефициентите за Колон де Санта Фе vs Сан Лоренцо де Алмагро

Во рамките на Примера Дивизија,сабота во 23:00 часот ќе играат Колон де Санта Фе и Сан Лоренцо де Алмагро

Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Колон де Санта Фе и Сан Лоренцо де Алмагро акцентот за фаворит го ставаат на Колон де Санта Фе. Во понудата кои тие ни ја претставуваат најголемиот коефициент во вредност од 2.69 ни го нуди PinnacleSports. Доколку сакате да „заработите“ на реми тогаш изиграјте во PinnacleSports, Rivalo.com и Bet 365 со коефициент од 3.00. За сите кои веруваат во победа на Сан Лоренцо де Алмагро ви го нудиме најголемиот коефициент во вредност од 3.10 кој може да го најдете во Bet 365.

За натпреварот помеѓу Колон де Санта Фе и Сан Лоренцо де Алмагро кој ќе се одигра сабота на 23/3 2019 во 23:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
bwin – 1.55
1xbet и Marathonbet – 2.77

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Колон де Санта Фе да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 1xbet нуди коефициент 1.84.
За Сан Лоренцо де Алмагро да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 1xbet нуди коефициенти 2.09.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Коефициенти за натпреварот помеѓу Колон де Санта Фе и Сан Лоренцо де Алмагро тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk