No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Колон де Санта Фе vs Сан Лоренцо де Алмагро

Во рамките на Примера Дивизија,сабота во 23:00 часот ќе играат Колон де Санта Фе и Сан Лоренцо де Алмагро Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Колон де Санта Фе и […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Банфилд vs Годој Круз

понеделник,18/3 2019 е празник во Аргентина.Банфилд и Годој Круз во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во Примера Дивизија помеѓу Банфилд и Годој Круз, букмејкерите сметаат дека Банфилд е фаворит само […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Гимназија Ла Плата vs Сан Мартин Сан Хуан

Денес среда во 20:10 дерби натпреварот во Примера Дивизија помеѓу Гимназија Ла Плата и Сан Мартин Сан Хуан За дуелот помеѓу Гимназија Ла Плата и Сан Мартин Сан Хуан, букмејкерите акцентот го ставаат на победа […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Сан Лоренцо де Алмагро vs Атлетико Тукуман

недела,18/11 2018 е празник во Аргентина.Сан Лоренцо де Алмагро и Атлетико Тукуман во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Сан Лоренцо де Алмагро и Атлетико Тукуман […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Бока Јуниорс vs Патронато

Денес сабота во 20:10 дерби натпреварот во Примера Дивизија помеѓу Бока Јуниорс и Патронато На овој натпревар помеѓу Бока Јуниорс и Патронато домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, ние ви ги издвоивме […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Тигре vs Аргентинос Јуниорс

Во рамките на Примера Дивизија,понеделник во 20:00 часот ќе играат Тигре и Аргентинос Јуниорс За дуелот помеѓу Тигре и Аргентинос Јуниорс, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Тигре. Имајќи во предвид дека нивните сили […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Тигре vs Естудиантес де ла Плата

Денес понеделник во 22:00 дерби натпреварот во Примера Дивизија помеѓу Тигре и Естудиантес де ла Плата Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Тигре е мал фаворит. Доколку сакате […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Њувелс Олд Бојс vs Атлетико Тукуман

Во рамките на Примера Дивизија,понеделник во 22:00 часот ќе играат Њувелс Олд Бојс и Атлетико Тукуман За дуелот помеѓу Њувелс Олд Бојс и Атлетико Тукуман, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Њувелс Олд Бојс. […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Банфилд vs Унион Санта Фе

понеделник,19/3 2018 е празник во Аргентина.Банфилд и Унион Санта Фе во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Банфилд и Унион Санта Фе акцентот за фаворит го […]