No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сан Мартин Сан Хуан vs Вила Далмине

среда,20/3 2019 е празник во Аргентина.Сан Мартин Сан Хуан и Вила Далмине во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Сан Мартин Сан Хуан и Вила Далмине […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Гимназија Ла Плата vs Сан Мартин Сан Хуан

Денес среда во 20:10 дерби натпреварот во Примера Дивизија помеѓу Гимназија Ла Плата и Сан Мартин Сан Хуан За дуелот помеѓу Гимназија Ла Плата и Сан Мартин Сан Хуан, букмејкерите акцентот го ставаат на победа […]