No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Бока Јуниорс vs Сан Мартин Тукуман

петок,7/9 2018 е празник во Аргентина.Бока Јуниорс и Сан Мартин Тукуман во борба за трите бода. Денешниот натпревар во Куп на Аргентина помеѓу Бока Јуниорс и Сан Мартин Тукуман би требало да мине без проблем. […]