No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Глобо vs Санта Круз

понеделник,17/6 2019 е празник во Бразил.Глобо и Санта Круз во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Глобо е мал фаворит. Доколку сакате да поставите […]