No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Слоним vs Витебеск

Денес среда во 14:30 дерби натпреварот во Куп помеѓу Слоним и Витебеск И покрај тоа што Витебеск е гостин на дуелот против Слоним, букмејкерите „типуваат“ на гостинот. Тие сметаат дека веројатноста за победа на Витебеск […]