No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Ст. Џозеф vs Приштина

вторник,2/7 2019 е празник во Меѓународен.Ст. Џозеф и Приштина во борба за трите бода. Кога станува збор за натпреварот меѓу Ст. Џозеф и Приштина, букмејкерите акцентот за фаворит го ставаат на гостите. Ние ќе ви […]