No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Тигре vs Аргентинос Јуниорс

Во рамките на Примера Дивизија,понеделник во 20:00 часот ќе играат Тигре и Аргентинос Јуниорс За дуелот помеѓу Тигре и Аргентинос Јуниорс, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Тигре. Имајќи во предвид дека нивните сили […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Тигре vs Естудиантес де ла Плата

Денес понеделник во 22:00 дерби натпреварот во Примера Дивизија помеѓу Тигре и Естудиантес де ла Плата Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Тигре е мал фаворит. Доколку сакате […]