No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Тре Пене vs Санта Колома

Во рамките на УЕФА Лига на Шампиони,вторник во 13:00 часот ќе играат Тре Пене и Санта Колома И покрај тоа што Санта Колома игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат […]