No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Троа vs Ленс

Денес петок во 16:00 дерби натпреварот во Лига 1 помеѓу Троа и Ленс Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Троа е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]