No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Цволе vs Вилем 2

Денес петок во 18:00 дерби натпреварот во Ередивизија помеѓу Цволе и Вилем 2 Што се однесува до денешниот натпревар во Ередивизија помеѓу Цволе и Вилем 2, букмејкерите сметаат дека Цволе е фаворит само поради тоа […]