No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Урал vs Уфа

сабота,13/7 2019 е празник во Русија.Урал и Уфа во борба за трите бода. За дуелот помеѓу Урал и Уфа, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Урал. Имајќи во предвид дека нивните сили се скоро […]