No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за УСМ Алжир vs Бел Абес

Денес понеделник во 16:00 дерби натпреварот во Куп помеѓу УСМ Алжир и Бел Абес Денешниот натпревар во Куп помеѓу УСМ Алжир и Бел Абес би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Белоиздад vs УСМ Алжир

среда,10/10 2018 е празник во Алжир.Белоиздад и УСМ Алжир во борба за трите бода. Немаме сомнеж за овој натпревар дека УСМ Алжир е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од […]