Спореди ги коефициентите за Белоиздад vs УСМ Алжир

среда,10/10 2018 е празник во Алжир.Белоиздад и УСМ Алжир во борба за трите бода.

Немаме сомнеж за овој натпревар дека УСМ Алжир е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот на Белоиздад.

Најдобрите коефициенти за конечениот исход на овој натпревар се:
Fonbet: 5.00
Fonbet: 3.30
Coral и Ladbrokes: 2.10

Во рамките на Лига 1 очекуваме на дуелот помеѓу Белоиздад и УСМ Алжир да бидат постигнати неколку голови.
1xbet ни нуди 2.55 за 3 или повќе голови, додека skybet нуди 1.57 за 0-2 гола.

Коефициенти за натпреварот помеѓу Белоиздад и УСМ Алжир тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk