Спореди ги коефициентите за УСМ Алжир vs Бел Абес

Денес понеделник во 16:00 дерби натпреварот во Куп помеѓу УСМ Алжир и Бел Абес

Денешниот натпревар во Куп помеѓу УСМ Алжир и Бел Абес би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната доверба им ја даваат на УСМ Алжир. Затоа вие ако сакате да заработите на победата на УСМ Алжир тоа направете го на Dafabet за да добиете коефициент вреден 1.47. Доколку вашиот тип е нерешено, изиграјте го на 1xbet со вредност од 4.56. Ако вашето мислење е дека гостинот има шанси да издвои победи, најголемата понуда е на Cash Point со вредност од Cash Point.

За натпреварот помеѓу УСМ Алжир и Бел Абес кој ќе се одигра понеделник на 31/12 2018 во 16:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.77
Betfair SB, Tipico и Fonbet – 2.10

Азискиот хендикеп за овој дуел има понуда 0.00:1.00. Во превод тоа значи дека Бел Абес има предност од еден гол. Ако дуелот заврши со еден гол разлика за УСМ Алжир, а вие сте го ставиле својот влог на гостинот, во тој случај влогот ќе ви биде вратен.
Доколку се обложите на победа.
Ако натпреварот заврши со победа од точно 1 гол за УСМ Алжир, тогаш влоговите за облози на победа на било кој тим ќе бидат вратени.

Најдобрите коефициенти за овој натпревар ги има:
Dafabet: 1.82 за УСМ Алжир
1xbet: 2.15 за Бел Абес

Комплетна понуда на коефициенти за УСМ Алжир и Бел Абес.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk