Супер систем за обложување на фудбал

Супер Систем е еден вид на систем за обложување, кој според нас и нашето искуство е единствен што ви го предлагаме да го испробате. Предлог влогот по опклада за овој систем е 5 евра и почетна банка 200 евра.  (Доколку имате повеќе средства може да го пробате системот и со повисок влог)

Идејата на Супер Системот е да не губите пари, туку да заработувате што повеќе. Секоја добиена опклада       (ден во плус или на нула) се смета за завршеток на системот.

Секој погоден сингл одма и завршува, сте го дуплирале влогот, сте оствариле добивка и нема причина за да продолжете.

Супер Системот се продолжува во случај кога сте во минус. Системот најдобрите резултати ги дава ако се обложувате на повеќе сингли дневно и тоа со коефициент 2,0.

Како пример за Супер Системот ќе дадеме објаснување со три сингли, секој со влог од 10 евра. Може да играте и повеќе синглови, но намалете го влогот на 5 евра.

Пример од три уплатени сигли, два се добитни, а едниот не е, па нема и причина за продолжување бидејќи тој ден сте завршиле во плус 10 евра. Еден натпревар е промашен, другиот е поништен, а третиот е добитен, Супер Системот завршува бидјќи не сте во минус, туку сте на нула или во минимален плус.

Пример од три уплатени сингли, два сте промашиле, Супер Системот го продолжвуате само со една опклада, бидејќи сте во минус само 10 евра.

Целта е да го надокнадите минусот и да остварите добивка. Доколку погодите системот завршува, а ако го промашите и овој сингл, продолжувате со поголем влог за уште 10 евра, односно се обложувате за да ги вратете изгубените 30 евра.

Ако погодете системот завршува, со тоа банката ви е повторно на нула. Супер Системот најчесто завршува во плус или на нула.

Доколку и четвртиот сингл го промашите, паметно е да почнете од почеток, бидејќи банката од претходно ви е во плус.