Онлајн кладењето ви нуди одлични опции

Онлајн кладењето концептуално се појавува во 1996 година, но тогаш не беше ни приближно на она што е сега. Тогашното ниво на онлајн кладењето беше на едно премногу ниско ниво. Тоа можеби беше така затоа што и денешната технологија се разликува од тогашната. А и интернетот не беше достапен на ова ниво, како денес.

Онлајн кладењето е многу едноставно

Со влегувањето на на светските банки на овие простори, овој тип на кладење е овозможен и во Македонија. Начинот на кој функционира е многу едноставени се состои од неколку чекори. Прво треба да уплатите на интернет сметка, со која после уплаќате во онлајн кладилницата на која ќе одлучите да играте. На ист начин ја вршите и исплатата, онлајн кладилницата ви нуди едноставни чекори како да дојдете до исплата. Уплатите и исплатите може да ги вршите и директно на онлајн кладилницата но процесот со интернет сметка е наједноставен.

EcoPayz налинот ви нуди лесно да менаџирате со средствата

Уплатите може да ги направите со VISA платежни картички, банкарски трансфер, PlaySafe, и други начини кои ви ги нуди. Провизијата за уплата со платежна картичка е  2,9 посто, а за банкарски трансфер нема да платите провизија. Трансфер на блиски или роднини е од една на друга EcoPayz сметка е без провизија. Ова е одлична затоа што има поддршка и за земји надвор од Европска Унија. Предноста е што парите може да ги чувате дури во 50 различни валути, а може да поседувате и 3 различни EcoPayz сметки. Па тоа ви нуди можност да играте на различни онлајн кладилници, а притоа да не мора да се занимавате со еден куп онлајн банки и трансфери на пари.

Трансфер во банка

Ова е уште еден метод за уплата кој е многу едноставен. За да може да направите банкарски трансфер треба да имате отворено девизна сметка. Пред уплатата на страницата на онлајн кладилницата треба да ги запишете нивните податоци, адреса, име, банка, SWIFT код. Овие податоци ќе ги добиете кај интернет кладилницата кога ќе изберете банкарски трансфер на уплата. Податоците потребно е да ги предадете во банка и да уплатите. Овај начин е добар но ви одзема повеќе време.