Најкористени методи за уплата во онлајн обложувалница

Сите онлајн обложувалници нудат различен начин за уплата и исплата на средства. Најмногу се користени кредитните и дебитните картички, а се поголема популарност добиваат онлајн паричниците како опција за онлајн плаќање.

Сите овие методи за уплата и исплата кои ќе ги наведеме во продолжени имаат високи сигурносни стандарди, па така немора да се грижете дали вашите податоци се сигурни.

Ние за вас се погриживме да ги издвоиме најпознатите методи и со неколку зборови да ве запознаеме со нив поединечно

Банкарска сметка е начин за уплата, така што вие директно префрлате пари од банкарската сметка на сметката за обложување. Откако вашиот налог ќе биде реализиран парите ќе ви станат достапни

Visa кредитната картичка е глобално признаен бренд со најмодерна сигурносна технологија.

MasterCard кредитната картичка е со 24 милиони продажни места, односно најприфатена платежна картичка

Diners Club е најстарата кредитна картичка, а со неа можете на повеќе од 8.5 милиони места да направите трансакција.

Mestro е дебитна картичка од фамилијата на MasterCard. Оваа картичка ви овозможува голема сигурност.

Skrill (MoneyBookers) е онлајн паричник и ви овозможува сигурно да извршувате уплати и исплати. Се што ви треба е сметка на Skrill.

Paypal e нешто слично како Skrill. Со помош на PayPal имате брз и едноставен начин да направите уплата на вашата обложувачка сметка.

Neteller ви овозможува брзо, едноставно и сигурно да направите уплата на вашата сметка. Исто така нуди можности за плаќање преку интернет.

Ukash е дизајниран за луѓе кои користат готовина. Со еден збор вие ја давате вашата готовина за да купете Ukash ваучер.

Paysafecard e водечки бренд за купување со ваучери. Со овој ваучер може да направите инстант уплата за само неколку секунди.

Sofortüberweisung.de е нов бренд за онлајн обложување, истиот тој поседува германски Tuv сертификат и се одликува со висока безбедност при плаќање

Wester Union е водечка светска компанија за услуги на трансфер на пари.