No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Вила Сан Карлос vs Екскурсионистас

сабота,22/6 2019 е празник во Аргентина.Вила Сан Карлос и Екскурсионистас во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во Примера Ц помеѓу Вила Сан Карлос и Екскурсионистас, букмејкерите сметаат дека Вила Сан […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Вила Сан Карлос vs Екскурсионистас

сабота,15/6 2019 е празник во Аргентина.Вила Сан Карлос и Екскурсионистас во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во Примера Ц помеѓу Вила Сан Карлос и Екскурсионистас, букмејкерите сметаат дека Вила Сан […]