No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Леганес vs Леванте

понеделник,4/3 2019 е празник во Шпанија.Леганес и Леванте во борба за трите бода. Во Ла Лига не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Леганес и Левантекој што ќе се игра понеделник на 4/3 2019 во 20:00 […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Леганес vs Леванте

Денес понеделник во 19:00 дерби натпреварот во Ла Лига помеѓу Леганес и Леванте Во Ла Лига не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Леганес и Левантекој што ќе се игра понеделник на 7/5 2018 во 19:00 […]