No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Челзи vs Арсенал

Во рамките на УЕФА Европа Лига,среда во 19:00 часот ќе играат Челзи и Арсенал За дуелот помеѓу Челзи и Арсенал, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Челзи. Имајќи во предвид дека нивните сили се […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Челси ФК vs Арсенал ФК

Во рамките на Лига Куп,среда во 20:00 часот ќе играат Челси ФК и Арсенал ФК Тимот на Челси ФК, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој […]