No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бате Борисов vs Шактор Солигорск

недела,16/6 2019 е празник во Белорусија.Бате Борисов и Шактор Солигорск во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Бате Борисов е мал фаворит. Доколку сакате […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бате Борисов vs Шактор Солигорск

Денес недела во 15:45 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Бате Борисов и Шактор Солигорск Денешниот натпревар во Вишаја Лига помеѓу Бате Борисов и Шактор Солигорск би требало да мине без проблем. Со оглед на […]