Спореди ги коефициентите за Бате Борисов vs Шактор Солигорск

недела,16/6 2019 е празник во Белорусија.Бате Борисов и Шактор Солигорск во борба за трите бода.

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Бате Борисов е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на Бате Борисов, најдобра понуда ви нуди PinnacleSports со коефициент од 2.63. Доколку вашата одлука е да ставите облог на Unibet и Bet 365 , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од Unibet и Bet 365 единствено во Unibet и Bet 365. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу Бате Борисов и Шактор Солигорск ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во 1xbet со коефициент од 3.07.

За натпреварот помеѓу Бате Борисов и Шактор Солигорск кој ќе се одигра недела на 16/6 2019 во 14:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
Cash Point – 1.46
1xbet – 2.78

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Бате Борисов да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, PinnacleSports нуди коефициент 1.84.
За Шактор Солигорск да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 1xbet нуди коефициенти 2.24.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Бате Борисов и Шактор Солигорск.

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!