No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бате Борисов vs Шактор Солигорск

недела,16/6 2019 е празник во Белорусија.Бате Борисов и Шактор Солигорск во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Бате Борисов е мал фаворит. Доколку сакате […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Динамо Брест vs Шактор Солигорск

Денес понеделник во 17:45 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Динамо Брест и Шактор Солигорск За дуелот помеѓу Динамо Брест и Шактор Солигорск, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Динамо Брест. Имајќи во предвид […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Минск vs Шактор Солигорск

сабота,7/7 2018 е празник во Белорусија.Минск и Шактор Солигорск во борба за трите бода. Немаме дилема за натпреварот помеѓу Минск и Шактор Солигорск. Со оглед на тоа што оваа сезона Шактор Солигорск игра многу подобро […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бате Борисов vs Шактор Солигорск

Денес недела во 15:45 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Бате Борисов и Шактор Солигорск Денешниот натпревар во Вишаја Лига помеѓу Бате Борисов и Шактор Солигорск би требало да мине без проблем. Со оглед на […]