No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Минск vs Гомел

сабота,29/6 2019 е празник во Белорусија.Минск и Гомел во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Минск и Гомел акцентот за фаворит го ставаат на Минск. Во […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Минск vs Гомел

Денес сабота во 15:45 дерби натпреварот во Вишаја Лига помеѓу Минск и Гомел Во Вишаја Лига не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Минск и Гомелкој што ќе се игра сабота на 23/6 2018 во 15:45 […]