Спореди ги коефициентите за Минск vs Гомел

сабота,29/6 2019 е празник во Белорусија.Минск и Гомел во борба за трите бода.

Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Минск и Гомел акцентот за фаворит го ставаат на Минск. Во понудата кои тие ни ја претставуваат најголемиот коефициент во вредност од 2.37 ни го нуди PinnacleSports. Доколку сакате да „заработите“ на реми тогаш изиграјте во 1xbet со коефициент од 3.20. За сите кои веруваат во победа на Гомел ви го нудиме најголемиот коефициент во вредност од 3.40 кој може да го најдете во Fonbet.

Колку голови ќе се постигнат на дуелот помеѓу Минск и Гомел? Коефициентите од букмејкерите укажуваат дека шансите за 3 или повеќе голови се 39.9%, додека веројатноста за помалку од 3 голови е 60.1%. Доколку сметате дека овој натпревар ќе има 3 или повеќе голови, изиграјте го на Unibet со коефициент од 2.43. Ако вашето мислење е 0-2 гола вложете во 1xbet за да имате коефициент од 1.62.

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на Гомел и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
PinnacleSports: 2.02
1xbet: 1.84

Комплетна понуда на коефициенти за Минск и Гомел.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk