No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Фигуиренсе vs Лондрина

вторник,5/6 2018 е празник во Бразил.Фигуиренсе и Лондрина во борба за трите бода. Во Серија Б не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Фигуиренсе и Лондринакој што ќе се игра вторник на 5/6 2018 во 22:15 […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: КС Алагоано vs Фигуиренсе

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу КС Алагоано и Фигуиренсе Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу КС Алагоано и Фигуиренсе акцентот за фаворит го ставаат на […]