No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Олимпик Марсеј vs ФК Бордо

Денес вторник во 18:00 дерби натпреварот во Лига 1 помеѓу Олимпик Марсеј и ФК Бордо Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Олимпик Марсеј е мал фаворит. Доколку сакате […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Анжер vs ФК Бордо

вторник,15/1 2019 е празник во Франција.Анжер и ФК Бордо во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Анжер и ФК Бордо акцентот за фаворит го ставаат на […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ФК Бордо vs Каен

вторник,16/1 2018 е празник во Франција.ФК Бордо и Каен во борба за трите бода. За дуелот помеѓу ФК Бордо и Каен, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за ФК Бордо. Имајќи во предвид дека нивните […]