No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Атлетико ПР vs Форталеза

Во рамките на Куп на Бразил,среда во 22:15 часот ќе играат Атлетико ПР и Форталеза На овој натпревар помеѓу Атлетико ПР и Форталеза домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, ние ви ги […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Форталеза vs Бразил де Пелотас

Во рамките на Серија Б,петок во 22:15 часот ќе играат Форталеза и Бразил де Пелотас Тимот на Форталеза, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар […]