No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Банантс 2 vs Пјуник 2

понеделник,28/5 2018 е празник во Ерменија.Банантс 2 и Пјуник 2 во борба за трите бода. За дуелот помеѓу Банантс 2 и Пјуник 2, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Банантс 2. Имајќи во предвид […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Гандзасар 2 vs Пјуник 2

четврток,22/3 2018 е празник во Ерменија.Гандзасар 2 и Пјуник 2 во борба за трите бода. Немаме дилема за натпреварот помеѓу Гандзасар 2 и Пјуник 2. Со оглед на тоа што оваа сезона Пјуник 2 игра […]