No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ПСВАјндховен vs Бате Борисов

среда,29/8 2018 е празник во Меѓународен.ПСВАјндховен и Бате Борисов во борба за трите бода. ПСВАјндховен е огромен фаворит во натпреварот против Бате Борисов. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, веројатноста за […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бате Борисов vs ПСВАјндховен

вторник,21/8 2018 е празник во Меѓународен.Бате Борисов и ПСВАјндховен во борба за трите бода. Немаме сомнеж за овој натпревар дека ПСВАјндховен е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот […]