No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бате Борисов vs Розенборг ВК

среда,24/7 2019 е празник во Меѓународен.Бате Борисов и Розенборг ВК во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Бате Борисов и Розенборг ВК акцентот за фаворит го […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Розенборг ВК vs Линфилд

Во рамките на УЕФА Лига на Шампиони,среда во 17:00 часот ќе играат Розенборг ВК и Линфилд Што се однесува до натпреварот помеѓу Розенборг ВК и Линфилд, букмејкерите го фаворизираат тимот на Розенборг ВК. Тоа е […]