No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Италија vs Шведска

понеделник,13/11 2017 е празник во Меѓународен.Италија и Шведска во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Италија влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Шведска vs Италија

петок,10/11 2017 е празник во Меѓународен.Шведска и Италија во борба за трите бода. Што се однесува на денешниот натпревар во Квалификации за Светско првенство – Европа помеѓу Шведска и Италија, букмејкерите го фаворизираат тимот на […]