No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Крилја Советов vs ЦСКА Москва

Во рамките на Премиер Лига,недела во 13:30 часот ќе играат Крилја Советов и ЦСКА Москва И покрај тоа што ЦСКА Москва игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој натпревар. […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ЦСКА Москва vs Рома

Во рамките на УЕФА Лига на Шампиони,среда во 17:55 часот ќе играат ЦСКА Москва и Рома Немаме сомнеж за овој натпревар дека Рома е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика […]