No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Тулуз ФК vs Ајачио

Во рамките на Лига 1,недела во 19:00 часот ќе играат Тулуз ФК и Ајачио Според букмејкерите, во овој натпревар Тулуз ФК влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Ајачио vs Тулуз ФК

среда,23/5 2018 е празник во Франција.Ајачио и Тулуз ФК во борба за трите бода. Што се однесува на денешниот натпревар во Лига 1 помеѓу Ајачио и Тулуз ФК, букмејкерите го фаворизираат тимот на Тулуз ФК. […]