No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Хајдук Сплит vs Истра 1961

недела,21/7 2019 е празник во Хрватска.Хајдук Сплит и Истра 1961 во борба за трите бода. Хајдук Сплит е огромен фаворит во натпреварот против Истра 1961. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хајдук Сплит vs Локомотива Загреб

недела,5/8 2018 е празник во Хрватска.Хајдук Сплит и Локомотива Загреб во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Хајдук Сплит влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на […]