No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хувентуд vs Луверденсе

понеделник,1/7 2019 е празник во Бразил.Хувентуд и Луверденсе во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Хувентуд влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хувентуд vs Вила Нова

Денес вторник во 22:15 дерби натпреварот во Серија Б помеѓу Хувентуд и Вила Нова Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Хувентуд и Вила Нова акцентот за фаворит го ставаат на […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хувентуд vs Коритиба

понеделник,11/6 2018 е празник во Бразил.Хувентуд и Коритиба во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Хувентуд и Коритиба акцентот за фаворит го ставаат на Хувентуд. Во […]