No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Екскурсионистас vs Вила Сан Карлос

недела,30/6 2019 е празник во Аргентина.Екскурсионистас и Вила Сан Карлос во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Екскурсионистас е мал фаворит. Доколку сакате да […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Вила Сан Карлос vs Екскурсионистас

сабота,22/6 2019 е празник во Аргентина.Вила Сан Карлос и Екскурсионистас во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во Примера Ц помеѓу Вила Сан Карлос и Екскурсионистас, букмејкерите сметаат дека Вила Сан […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Вила Сан Карлос vs Екскурсионистас

сабота,15/6 2019 е празник во Аргентина.Вила Сан Карлос и Екскурсионистас во борба за трите бода. Што се однесува до денешниот натпревар во Примера Ц помеѓу Вила Сан Карлос и Екскурсионистас, букмејкерите сметаат дека Вила Сан […]