No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Ријека vs Вараждин

Во рамките на 1. ХНЛ,сабота во 17:00 часот ќе играат Ријека и Вараждин На овој натпревар помеѓу Ријека и Вараждин домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, ние ви ги издвоивме највисоките понуди […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Ријека vs Интер Запрешич

Денес петок во 16:30 дерби натпреварот во 1. ХНЛ помеѓу Ријека и Интер Запрешич За натпреварот помеѓу Ријека и Интер Запрешич, светските букмејкери тимот на Ријека го перцепираат како огромен фаворит. За вас ние ги […]